Gledajte ga u filmu "Skakač" na Novoj TV

Ako uživate u filmovima ili ih povremeno pogledate tek par, sigurno ste barem u jednom naišli na slavnog glumca Samuela L. Jacksona. Glumio je u više od 150 filmova, točnije 195. Prvi dugometražni film u kojem se pojavio bio je „Together for Days“ davne 1972. i od tada nije stao.

Samuel L. Jackson glumac je koji se ne ističe samo kvantitetom filmova u kojima glumi, već i kvalitetom svoje izvedbe u njima. Pojavio se u filmovima poput „Pulp Fiction“, „Jurski svijet“, „Star Wars prequel trilogy“ i mnogim drugima.

Njegovi su ga glumački putevi doveli i do Hrvatske gdje je 2019. snimao film „The Hitman’s Wife’s Bodyguard“ . Na svojem instagramu pohvalio se slikom iz Rovinja i napisao “Ovo novo mjesto izgleda obećavajuće! Hrvatska je lijepa na prvi pogled”.

Samuela L. Jacksona zajedno s Haydenom Christensenom, Jamiejem Bellom i Rachel Bilson možete pogledati u zabavnoj SF avanturi „Skakač“ te sami se uvjeriti zašto baš svi redatelji biraju Samuela kao glumca u svojim filmovima.

David Rice je “Jumper”, teleporter, koji može ići svugdje kad god poželi. On može vidjeti 20 zalazaka sunca u jednom danu, provesti svoju djevojku diljem svijeta u tren oka i ugrabiti milijun dolara u nekoliko minuta. No njegov se život naglo promijeni kada ga počne loviti tajanstvena organizacija prisegla da će ubiti sve “skakače”.

Nevoljko sklapajući savez s još jednim mladim “skakačem”, David ulazi u rat koji je bijesnio tisućama godina. Dok bježi diljem svijeta, polako otkriva zapanjujuću istinu o vlastitoj prošlosti i svojoj obitelji. Od zapadne Amerike do ulica Tokija i ruševina Rima, Davidova globalna odiseja prvo je poglavlje epske avanture.

Film "Skakač" pogledajte u nedjelju u popodnevnim terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju