Lio Tipton glumi i u popularnoj romantičnoj komediji "Ta luda ljubav"

Glavnu ulogu nestale djevojke Ginnie u filmu "Probdjevena noć" glumi Lio Tipton. Instagram pratitelji su 2022. godine ovom objavom obaviješteni da je od tad pa nadalje nebinarna osoba koja se koristi zamjenicama them/they: 


Očekivano, dio pratitelja i obožavatelja je podržao ovakav postupak, a dio je iskritizirao i ismijao. Od listopada 2022. godine Tipton je u braku s Chazom Salembierom. Vjenčali su se u opuštenom i zaigranom izdanju, nakon čega je uslijedila elegantnija proslava:


Radnja drame "Probdjevena noć" vrti se oko Ginnienog (Lio Tipton) nestanka. Šest mjeseci nakon neugodne večere upoznavanja s krutim i radoholičarskim ocem svoje djevojke Ginnie, Martin (Emile Hirsch), talentirani, ali siromašni svirač banja, zatekne g. Galla (J.K. Simmons) kako mu kuca na vrata tražeći svoju kćer.

Još tužan zbog prekida s Ginnie, slobodan i izgubljen, Martin nema drugog izbora nego krenuti na put i oformiti neočekivanu tragačku ekipu sa svojim bivšim svekrom u cjelonoćnoj avanturi zapadnim Hollywoodom.

Film "Probdjevena noć" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju