Hilary Swank nedavno je dobila još jednu dvostruku nagradu – svoje blizance

Američka glumica Hilary Swank dokaz je da je sve moguće. Od jedine dvije nominacije za Oscara, ona je osvojila – oba. Oba je osvojila u istoj kategoriji i to za žensku glavnu ulogu.

Prvi joj je uručen 1999. godine za glavnu ulogu u filmu Boys Don't Cry redatelja Kimberlyja Peircea, a drugi 2004. za film Million dollar baby redatelja Clinta Eastwooda koji također glumi u filmu. S nepunih 30 godina postala je dvostruka dobitnica Oscara, što je čini jednom od najmlađih glumica s tom titulom. 

Simbolično je i to da je Swank u travnju 2023. godine u 49. godini života po prvi put postala majka – i to blizanaca. Curicu i dječaka dobila je s biznismenom Philipom Schneiderom.

 

 

Ova dvostruka dobitnica Oscara u filmu "Opasno iskušenje", u ulozi je zavodnice s opasnim planom.
Napet i provokativan psihološki triler redatelja Deona Taylora opisuje urušavanje savršenog života sportskog agenta Darrena (Michael Ealy), nakon što mu zgodna policajka (Hilary Swank) s kojom je proveo burnu noć namjesti ubojstvo.

Film "Opasno iskušenje" ne propustite pogledati ovog četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju