Scena iz filma postala je stvarnost

Glumci Anna Faris i Chris Pratt u filmu „Koji je tvoj broj?“ glumili su bivše partnere dok su u stvarnom životu još bili u braku. Nekoliko godina kasnije i u privatnom su životu postali bivši partneri. Par se razveo 2018., nakon devet godina braka i dvoje djece.

Zanimljivo je gledati scenu u ovom filmu kada Donald (Chris Pratt) upoznaje Ally (Anna Faris) sa svojom novom zaručnicom, znajući da su takvu scenu glumci vjerojatno imali i u stvarnosti. Naime, Chris je ponovno u braku, a ako je vjerovati Anninim riječima, u dobrim su odnosima i sretna je zbog njih.

Strani su se mediji nedavno ponovno dotaknuli ovog para, a razlog im je dala upravo Anna Faris koja je u svom podcastu otvorila dušu o razvodu. Glumica je priznala da zbog ponosa čak ni najbližem krugu ljudi nije odavala da postoje problemi u njihovu braku.

Osim „odvratnog Donalda“, Ally u filmu susreće svoje brojne bivše dečke i traga za onim koji će postati budući. Upada u raznorazne smiješne i neugodne situacije, a uz nju je cijelo to vrijeme neozbiljni susjed Colin (Chris Evans).

Film "Koji je tvoj broj?" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!  Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju