Komedija koja će vam uljepšati dan

Dean Murphy vodi nas na nezaboravan odmor u Australiju u svom filmu "Fantastični gospodin Dundee". Ovaj filmski uradak predstavlja povratak jedne od najomiljenijih australskih ikona, Paula Hogana.

Radnja filma prati Paula Hogana, koji pokušava živjeti mirnim životom, no stvari se brzo kompliciraju kada ga mediji počnu prikazivati u ulozi fantastičnog gospodina Dundeeja. Kroz niz humorističnih situacija prikazana su Hoganova iskustva s popularnošću i kako se nosi s izazovima koje donosi slava.

"Fantastični gospodin Dundee" nudi osvježavajući spoj komedije i nostalgičnog osvrta na karijeru Paula Hogana. Film donosi dozu humora koja će nasmijati gledatelje, istovremeno pružajući uvid u život jednog od najprepoznatljivijih lica australskog filma.

Murphyjev film nije samo zabavan, već i svojevrsno odavanje počasti  Hoganovu dugogodišnjem doprinosu svjetskoj filmskoj sceni. "Fantastični gospodin Dundee" poziva nas na smijeh i refleksiju, pružajući laganu i ugodnu filmsku avanturu koja će zadovoljiti ljubitelje kvalitetne komedije.

Film "Fantastični gospodin Dundee" pogledajte u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju