Sve će učiniti da održi brak...

Don Champagne naizgled ima sve – uspješnu tvrtku, savršen dom, savršenu obitelj. No, kada njegova supruga Mona sazna za aferu s novom prodavačicom, raj se pretvara u pakao te se situacija potpuno otme kontroli. Don shvati da Mona ne preza ni pred čim, pa ni pred ubojstvom, da održi idealan život iz bajke u kojem je najvažnije kako će ostali shvatiti njihov brak.

"Dome, pakleni dome" jest krimi-komedija iz 2015., redatelja Anthonyja Burnsa. Glavne uloge u filmu pripale su Patricku Wilsonu i Katherine Heigl koji glume savršeni bračni par u čiju se idilu umiješa prodavačica Dusty (Jordana Brewster).

Wilson i Heigl već su surađivali u seriji "Uvod u anatomiju" u kojoj je Heigl glumila simpatičnu Izzie Stevens. Za tu je ulogu Heigl 2007. osvojila nagradu Emmy, dok je za istu bila nominirana i 2008. Tada je odbila nominaciju navodeći kao razlog nedostatak razvoja njezina lika kroz seriju.

Heigl je američka glumica koja je svoju karijeru započela u modnoj industriji. Na početku karijere potpisala je ugovor za jednu modnu agenciju, nakon čega je počela i snimati reklame. Tako su je zapazili filmski producenti pa je debitirala 1992. u filmu "That Night".

Heigl je uvrštena i na listu najseksipilnijih žena. Svoju je slavu ponajviše stekla u će spomenutoj seriji "Uvod u anatomiju", kao i u filmovima "Zalomilo se" (2007.), "Nikad djeveruša, uvijek nevjesta" (2008.) te "Gola istina" (2009.) u kojem joj je partner bio Gerard Butler.

 

Nasmijte se uz krimi-komediju "Dome, pakleni dome" u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju