Stvarnost je daleko od idilične slike

Rachel (Emily Blunt) svako jutro putuje istim vlakom, čak i nakon što izgubi posao, kako to ne bi morala priznati cimerici. Ostala je bez doma, posla, a i razuma.

U svakodnevnoj vožnji prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. Sada tu živi čovjek kojeg je voljela sa ženom koja ima sve što je željela. S prinovom u naručju djeluju toliko sretno da ih Rachel više ne može podnijeti.
 

Zanimljivo je da je Emily Blunt cijelo vrijeme snimanja čekala svoju prinovu, a da je trudna znao je samo Justin Theroux, koji u filmu glumi njenog bivšeg muža Toma. Redatelj Tate Taylor saznao je vijest tek pred kraj snimanja kada je na red došla scena u kojoj se Emily trebala skinuti.



Rachel prebacuje fokus na drugi dom svega nekoliko kuća dalje o njenog bivšeg. U njemu živi dvoje mladih, lijepih i naizgled sretnih supružnika. Stvarnost je ipak daleko od te idilične slike, a djevojka  u vlaku će ubrzo saznati što se krije iza zatvorenih vrata “savršenog“ doma. Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel shvaća da je uključena više nego što je i sama svjesna.

 

Misterioznu dramu "Djevojka u vlaku" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju