Nitko nije očekivao da će se udati, a kamoli da će biti prva

U isječku intervjua s Kirsten Dunst, Lizzy Caplan, i Islom Fisher doznajte kakva su im iskustva s prijateljicama u privatnom životu i na kakvim su djevojačkim zabavama bile:

Noć prije nego li se njihova stara prijateljica Becky (Rebel Wilson) uda za zgodnog Dalea (Hayes MacArthur), tri drske djeveruše u potrazi su za malo zabave.
Ljubomorne članice školske klike, koje su buduću mladenku u srednjoj školi ismijavale zbog izgleda, priredit će joj razuzdanu djevojačku večer u Velikoj jabuci.



Regan (Kirsten Dunst) je ambiciozna djeveruša koja se živa jede što se ne udaje prva, Gena (Lizzy Caplan) je naoko sarkastična, a zapravo prava romantičarka dok je Katie (Isla Fisher) tek ljepotica sklona uživanju. Večer iz pakla može početi!



Djeveruše pod gasom pravi je ženski filmski projekt redateljice Leslye Headland. Scenarij je originalno napisala za kazališnu predstavu, premijerno odigranu 2010. godine u New Yorku.



Ludi provod zagarantiran je uz ove četiri simpatične (ne)prijateljice i genijalnu glumačku postavu!

Film Djeveruše pod gasom pogledajte u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju