Robert De Niro i Zac Efron kao djed i unuk

Tjedan dana prije svoje svadbe, uspješni i zgodni odvjetnik Jason (Zac Efron) smiluje se svom djedu koji je nakon 40 godina braka postao udovac i odvede ga na Floridu. No, umjesto žalovanja, djedica Dick (Robet De Niro) spreman je za ludi provod.

Ono što je trebao biti jedan dan na Floridi, pretvara se u dane i noći razuzdanih tuluma i ludovanja. Kako su se uštogljeni unuk i napaljeni djed proveli na nezaboravnom putovanju pogledajte u komediji Djedica pušten s lanca!



Efron je u jednom intervjuu komentirao kako mu je bilo veliko zadovoljstvo snimati s De Nirom čije je sve filmove odgledao i čije bi dijelove čak mogao citirati. S druge strane, priznao je da slavni kolega nije znao navesti niti jednu njegovu dotadašnju ulogu.

Redatelj Dan Mazer otkriva kako je jedna od najskupljih scena u filmu bila ona u kojoj Zac Efron vozi motocikl gol. Glumac ustvari i nije bio gol, već je tijekom snimanja nosio gaće koje su kasnije u produkciji nestale.

Osim Zacova isklesanog tijela, mnoge bi mogla zadiviti i De Nirova dobra forma s obzirom da je za vrijeme snimanja ovog filma imao čak 72 godine.

Film 'Djedica pušten s lanca' pogledajte u utorak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju