Ili to ipak i nije tako loše?

Susret s bivšim dečkom nakon dugih pet godina dogodio se vrijednoj Annalise koju u filmu "Dan za pamćenje 5" utjelovljuje Cindy Busby. Izgleda da joj odlično leže romantični komadi poput ovoga, a to potvrđuje i niz filmova koje je snimila za Hallmark kanal koji drži fokus na romantičnim i obiteljskim sadržajima.

Ovaj film nastavak je serijala izvornog naziva "The Wedding March", a mjesto radnje predivno je imanje Willow Lake na kojem Annalise odrađuje svoje prvo vjenčanje u ulozi planera. Da stvar bude zanimljivija, njezin je bivši dečko kum na tom vjenčanju. Vlasnici imanja Mick (Jack Wagner) i Olivia (Josie Bissett) imaju plan u vezi novonastale situacije i pokušat će izvući maksimum iz nje.

Ovo je prava mješavina romantike, humora i drame koja je karakteristična za Hallmarkovu estetiku. Film ističe vrijednosti poput ljubavi, obitelji i zajedništva.

Romantičnu komediju "Dan za pamćenje 5" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju