Trud se isplatio

Gabrielle Miller u filmu utjelovljuje ulogu Bonnie, sestru glavnog lika Micka. Ona i njen zaručnik Sean pridružuju se ostalim parovima za proslavu Valentinova. 

Gabrielle je sa 17 godina skupa sa svojom majkom ušla u biznis čišćenja. Trenutak koji je definirao njezinu buduću karijeru dogodio se dok je čistila kupaonu dviju cura iz njezine škole. Dok je ona čistila, one su u kuhinji pekle palačinke. To joj je dalo motivaciju za dalje i trud uložen u glumu se na kraju isplatio. Danas je nagrađivana kanadska glumica najpoznatija po glavnim ulogama u dvije vrlo popularne kanadske serije "Corner Gas" i "Robson Arms".

Osim poslovnog uspjeha, ostvarila se i na privatnom planu:

 

 

Vikend je za Valentinovo. Mick Turner i Olivia Pershing iz Willow Lake Inn-a zajedno provode romantični vikend. Osim priprema za dobrotvorni koncert povodom Valentinova na kojem će Mick nastupati sa svojim bendom, Mick je za Oliviju pripremio posebno iznenađenje na koncertu. No, njihov romantični vikend stavljen je na čekanje neočekivanim dolaskom tri para.

Komediju "Dan za pamćenje 3" ne propustite pogledati u subpotu u popodnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju