Stvarni životni par donosi čaroliju na ekran!

Božić u Kaliforniji je romantična komedija koja se ističe ne samo po svojoj dirljivoj priči već i po nekim zanimljivim aspektima produkcije.
Radnja prati Josepha, bogatog poslovnog čovjeka kojeg tumači Josh Swickard, koji se pretvara da je radnik na farmi kako bi uvjerio tvrdoglavu farmerku Callie, koju tumači Lauren Swickard, da proda obiteljsko zemljište. Kako se priča odvija, događaju se neočekivani obrati, kombinirajući humor i romantiku. Film istražuje kontrast između Josephova uobičajenog gradskog načina života i ruralnog okruženja farme, prikazujući sudar kultura i vrijednosti. Josephov početni motiv stjecanja zemlje iz poslovnih razloga mijenja se kako doživljava život na farmi. Callie, s druge strane, prolazi kroz vlastitu transformaciju dok se suočava s izazovima održavanja obiteljske farme. Ovaj razvoj likova dodaje dubinu priči, čineći je više od tipične ljubavne komedije.                                                                                     
Zanimljivosti vezane uz film su da su glavni glumci, Josh Swickard i Lauren Swickard, koji tumače likove Josepha i Callie, stvarni supružnici. Njihova kemija dodaje poseban nivo autentičnosti njihovom prikazu ljubavnog para na ekranu, što je rijedak dodatak ljubavnim komedijama.
Ono što čini ovaj film još zanimljivim je da je Lauren Swickard, koja također igra glavnu ulogu Callie, jedna od scenaristica filma. Ovaj film postaje ne samo profesionalni izazov već i obiteljski projekt. Sve ove zanimljivosti zajedno stvaraju bogatiju sliku filma Božić u Kaliforniji. Film nudi osvježavajući pogled na žanr ljubavne komedije.

Film "Božić u Kaliforniji" ne propustite pogledati ove subote u popodnevnom terminu na Novoj TV! Više naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju