Borba protiv vlastitih demona i opasne prošlosti

Jessica Chastain američka je glumica i producentica koja je kroz svoju karijeru oduševila publiku brojnim glumačkim izvedbama. Jedna je od njezinih upečatljivijih uloga ona u akcijskom trileru "Ava" iz 2020. u kojemu je utjelovila glavnog lika. Film donosi priču o ubojici koja se mora suočiti sa svojom prošlošću i iskupiti za živote koje je uzela.

Njezina izvedba pruža uvid u lik koji kroz svoja djela pokazuje i snagu i ranjivost u jednakoj mjeri. Posebno je impresivna jer izvodi i mnoge intenzivne borbene scene, precizno i s vještinom.

Chastain ima izgrađenu karijeru u Hollywoodu, s mnogim kritički priznatim izvedbama. Prvo je privukla pozornost ulogom u filmu "The Tree of Life", a nastavila je s jednako impresivnom izvedbom u filmu "The Help" za koju je dobila nominaciju za Oscara za najbolju sporednu glumicu. Njezin raspon kao glumice zanimljiv je jer se bez problema prebacuje s dramatičnih na lakše uloge, kao što je to pokazala ulogom u filmu "It: Chapter Two".

Ono što Chastain čini drugačijom od drugih jest njena sposobnost da se u potpunosti uroni u svoje uloge i pruži zapanjujuću izvedbu.

 

Akcijski triler "Ava" ne propustite pratiti u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju