Psići u ophodnji, 28. rujna

Ryder, Chase i Rubble s pomoću plesnih pokreta plesa Pup Pup Boogie pomažu popraviti tračnice prije nego što naiđe sljedeći vlak.

Zanimljivosti

+ Zanimljivosti

+ O Seriji

O Seriji

'Psići u ophodnji' crtić je koji prati svakodnevne doživljaje skupine hrabrih psića koji, na čelu s desetogodišnjim dječakom Ryderom, svakodnevno spašavaju stanovnike gradića Adventure Bay od nevolja.

Ryder je pametni dječak, ali i izumitelj, koji zna sve o računalima, a njegov tim hrabrih psića uključuje ozbiljnog njemačkog ovčara Chasea koji je pravi policijski pas i vrhunski špijun, kao i nespretnog dalmatinca Marshalla, koji je najbolji psić vatrogasac kojeg ste vidjeli. Tu su i pametni coockapoo Skye koji u skupini ima ulogu pilota, entuzijastični i uvijek dobro raspoloženi mješanac Rocky koji je zadužen za ekološke probleme, spretni i snažni engleski buldog Rubble, koji ima vještine jednog vrhunskog  građevinara, te nasmijani čokoladni labrador koji u timu ima ulogu spasioca zahvaljujući svojoj vrhunskoj sposobnosti plivanja i ronjenja.

Od potrage za nestalim slonovima i popravljanja vjetrenjača, pa sve do pomaganja nasukanome mladunčetu kita i dostavljanju božićnih poklona umjesto Djeda Mraza, ova simpatična ekipa spasitelja uvijek će pomoći ljudima i životinjama u gradiću Adventure Bay!
X