"Bilo mi je žao, ali kada sam promislio, bio sam ok i ponosan!"

Goran Vuković je zabavio publiku i žiri svojim monologom koji je dobro krenuo, ali je pri kraju "zaštekao". Žiriju se nije svidio tekst priče koju je Goran pričao, istaknuli su da je previše vulgarna za show.

Smiješno je krenulo, ja sam se čak veselio, čak sam vas u jednom trenutku pomislio zamoliti i onu (priču) od pola sata da čujemo. Onda je malo otišlo onako, nije smiješno više. Da se samo govori nešto vulgarno da bi time bilo smiješno pa mi onda postane malo gadljivo. Isključivo glumite samo tu rimu, ne samu radnju i kao da pjevate“ – komentirao je Janko.

Goran je glumac amater iz Babine Grede koji se glumom počeo baviti u 3. razredu osnovne škole. Živi s majkom koja ga je i prijavila na Supertalent, za sebe kaže da nema neostvareni san jer sve što je htio, to je ostvario i „shvatio sam da je čovjek sam sebi najbolji uzor“.

Goran je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, tomu u prilog ide i broj pregleda njegovog nastupa na Supertalentu koji ima više od 100.000 pregleda na YouTubeu

 Goran se na kraju nastupa osvrnuo na odluke žirija i istaknuo: „Bilo mi je žao, ali kada sam promislio, bio sam ok i ponosan! Publici se svidjelo isto kao i voditeljima, Frano i Igor su legende i super ljudi od njih sam dobio pohvale i podršku, kao i od obitelji!“.

 

@supertalent

Netko je bio u pravu! 😅 supertalenthr supertalent supertalent2021

♬ original sound - Supertalent

 

Glumac iz Babine Grede na Supertalentu je htio predstaviti svoje glumačko umijeće monologom/pričom, no to mu na kraju nije pošlo za rukom. Jedan od njegovih skečeva možete pogledati u dužem trajanju na YouTube-u.

Propuštenu epizodu "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju