Ana Vilenica kao Justin Timberlake, Katarina Baban kao Jason Derulo ili Amel Ćurić kao Boney M – tko se najduže šminkao za svoju ulogu?

Iz tjedna u tjedan kandidati nas uveseljavaju svojim transformacijama, vokalnim izvedbama, plesnim pokretima, ali i maskama koje odlično znaju iznijeti.

Iako i u ovoj epizodi imamo puno poznatih, slavnih i uspješnih izvođača koje će kandidati pete sezone utjeloviti po dužini transformacije netko se ipak istaknuo

Riječ je o Katarini Baban koja nakon Shakire i Ricky Martina, u trećoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' postaje popularni američki pjevač i autor brojnih hitova današnjice – Jason Derulo.

''U sve tri emisije pete sezone nismo imali ovoliko dugotrajnu i izazovnu transformaciju kao ovu. Ona je imala pravu umjetnost na kosi'', poručile su cure zadužene za maske koje su provele čak osam sati trudeći se kako bi Kristina što više nalikovala Derulu!

Kako izgleda maska u potpunosti i kako su se Katarina Baban i ostali kandidati snašli u novim transformacijama ne propustite sutra od 20 sati na Novoj TV. Do tada nam otkrijte jeste li po slici prepoznali o kojoj se kandidatkinji i transformaciji radi!

Jeste li znali tko se krije iza ove sjajne maske?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju