Glumica i dizajnerica koja dolazi iz Osijeka ušla je u sasvim novu ulogu. Katarinu Baban večeras smo vidjeli kao Shakiru.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

''Ako zaštekam uvijek su tu bokovi da se izvučem na njih'', rekla je Katarina Baban prije nastupa, no ona ni u jednom trenu nije zaštekala. Od samog izlaska na pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ova je glumica samouvjereno pjevala i plesala, a vidjelo se i kako u svemu tome uživa.


 

Uz koreografsku pomoć plesača koji je utjelovio pjevača Maluma Katarina je u liku Shakire izvela odličan nastup, a vjerno je prikazala i spot za pjesmu ''Chantaje'' što na hrvatskom znači ucjena.

Oduševljenje nastupom nije krila ni Nives Celzijus koja je odmah po završetku prišla plesaču i pitala želi li se udati za nju na što se on zagonetno nasmiješio.

Svi su se nasmijali reakciji Nives Celzijus koja uz pobjednike prethodnih sezona Marija Petrekovića, Sašu Lozara i Damira Kedžu čini žiri pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Nakon toga uslijedili su sjajni komentari za Katarinin nastup. Saša joj je rekao kako je bilo odlično, a Nives je dodala: ''Plijenila si pažnju, bila si divna''.

Kako će se ostali kandidati snaći u novim transformacijama ne propustite doznati do kraja emisije. Do tada nas osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.