Martini zlatni gumb gledali smo u prvoj polufinalnoj epizodi, Jankov u drugoj, a čiji ćemo u trećoj?

Mjesta za finale Supertalenta polako se popunjavaju, a večeras od 20 sati na programu Nove TV bit ćemo na pola!

Ekipi koja je i finalu, a koju čine plesač Diego Siqueira, pjevačica Iva Augustinović, još jedna pjevačica Adna Šestić i harmonikašica Vanessa Jakac večeras će se pridružiti još dvoje.

Tko će biti s njima još ne znamo, ali deset kandidata borit će se da upravo oni budu!

Znate li čiji zlatni gumb nastupa večeras?

glasova:

U večerašnjoj polufinalnoj epizodi gledat ćemo Davorov zlatni gumb Plesni klub Dance Queen koji će biti mnogobrojni! U polufinalu zaplesat će njih 60 na koreografiju inspiriranu pričom o Zvonaru crkve Notre Dame!



Senzualne pokrete
priuštit će i orijentalna plesačica Lea Milanović koja će zaplesat trbušni ples te Plesni studio Fusion iz Zagreba koji će prenijeti jaku poruku!



Svojim vokalnim sposobnostima mjesto u finalu pokušat će osigurati dvadesetogodišnja Riječanka Elizabeth Zacero kao i dva miljenika žena Mirza Malkoč i Filip Rudan.



Uz njih u večerašnjoj, trećoj po redu, polufinalnoj emisiji nastupit će akrobat Dario Zvornik kojeg s audicije pamtimo kao natjecatelja koji je završio na stolu za žiri. Ovoga će puta izvesti vježbe u zraku.



Doznat ćemo i koje je nove trikove s nogometnom loptom pripremio Samir Salčin, kao i koje je nove trikove Leona Borovčak naučila svog psa Bena.

Plesni pokret po pokret i tako će  Đulijano Jašarević doći do pozornice Supertalenta. Plesom se bavi već dvije godine, a koliko je napredovao od audicije doznat ćemo večeras od 20 sati na programu Nove TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju