Mogao bi vas iznenaditi...

Poštar Gordon Smith (David Arquette) ponosi se time što se zna nositi sa svakim psom koji se nađe na njegovoj ruti dostave. No u dresiranom FBI-evom psu koji vješto bježi od mafijaša, a i od samog FBI-a, nalazi dostojnog suparnika.

Sve počne kada se Gordon ponudi da čuva sina svoje prelijepe susjede (Leslie Bibb). U njegov poštarski kamionet tada ulijeće buldog koji ne samo da se skriva od svog dresera, agenta Murdocha (Michael Clarke Duncan), nego i od mafijaša kojeg FBI traži. Slijedi avantura koja će promijeniti i psa i ljude oko njega.

Film je 2002. godine nominiran za nagradu Young Artist. Michael Clarke Duncan je snimio je dvije scene u filmu sa slomljenom nogom. Redatelj ovog filma ujedno je radio i na popularnim serijama 'Roseanne' i 'Jack i Jill'.

Jednu od vodećih uloga u filmu ima Angus T. Jones, velikoj većini poznat kao Jake iz serije 'Dva i pol muškarca'. Karijeru je započeo u reklamama, a 'Spot' mu je bio prvi film u kojem igra glavnu ulogu. Dok je trajalo snimanje filma, imao je svega 6 godina.

Angus danas niže uspješne uloge u serijama i filmovima, a pojavio se i u megapopularnoj dječjoj seriji 'Hannah Montana'. Ipak, glumio je i nešto ozbiljnije uloge pa je tako imao gostujuću i u kriminalističkoj seriji 'CSI'. Život, kao i aktivnost na društvenim mrežama, posvetio je promicanju duhovnosti i vjeri u Boga.

Komediju 'Spot' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju