Red pjesme, red plesa, a bit će i pomalo neobičnih talenata...

Nakon spektakularnog početka osme sezone, Supertalent ove nedjelje nastavlja u jednakom tonu s deset novih i uzbudljivih audicijskih nastupa. Mladi pjevački talenti, akrobacijski plesni nastupi, virtuozna svirka na harmonici i rijedak talent koji drži čak četiri svjetska rekorda samo su neki od zanimljivih nastupa koje donosi druga epizoda Supertalenta.

 

Pozornicu Supertalenta zapalit će markantni Ukrajinac sa španjolskom adresom Oleg Tatarynov koji će pred žirijem izvesti akrobacijsku plesnu točku u zraku. Opušten i nasmijan Šćepan Stojanović publiku će zabaviti teatralnim i inovativnim nastupom na harmonici koju svira od svoje desete godine.

Svoj izuzetno rijedak i neobičan talent predstavit će Španjolac Diez Soto koji u svojoj disciplini drži četiri svjetska rekorda. Svoje akrobatske plesne pokrete na pozornici Supertalenta pokazat će Cheerleading klub Bravo sastavljen od 20-ak mladih djevojaka koje će izvesti zahtjevnu plesnu koreografiju. Prva će se na pozornici pojaviti Laura Baćak koja će, uz pjevački talent, dokazati da šestogodišnjaci mogu biti itekako britki na jeziku.

Sara Županović, koja se pjevanjem bavi od svoje desete godine, pobijedit će tremu i oduševiti publiku dirljivom izvedbom pjesme 'Never enough'', a posljednji pjevački nastup izvest će Anatacha Filimone koja će svoju tešku životnu priču pretočiti u izrazito emotivan i snažan nastup koji izaziva trnce.

Drugu epizodu "Supertalenta" ne propustite pogledati večeras u 20:15h na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju