Opasne akrobacije i neobični talenti koji će vas prikovati za male ekrane!

Ova nedjelja rezervirana je za treću epizodu osme sezone Supertalenta koja donosi pregršt zanimljivih nastupa – od mađioničarski trikova i hodanja po vatri, preko balansiranja na žici, do uigranih plesnih i pjevačkih točaka. 

Svoj opasan i riskantan talent na pozornici pokazat će Ukrajinka Tetiana Kundyk koja je još kao djevojčica plesala u cirkusu gdje je počela razvijati svoj talent. Još jedan zanimljiv talent demonstrirat će Goran Mitrevski koji će doslovno zapaliti pozornicu Supertalenta. Nesvakidašnju točku pred žirijem pokazat će dječak Noa Pradegan koji dolazi prezentirati neobičan talent pamćenja.

Svoj pjevački talent, ali i zanimljivu životnu priču podijelit će Jerry Vale, a inovativne plesne pokrete na pozornici pokazat će Matija Smetko i Fran Sekić koji zajedno plešu otprilike šest godina. Kombinacijom pjesme i plesa će se predstaviti grupa Pretty Loud, prvi romski ženski hip-hop bend u svijetu, čiji je cilj ohrabriti sve žene na svijetu.

Treću epizodu "Supertalenta" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode nove sezone pogledajte besplatno OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju