Staneli, Anatacha, Tetiana i Mark!

Staneli je iluzionist porijeklom iz Bosne i Hercegovine kojeg je životni put odveo u Švedsku. S 14 godina je skupio samo snove o tome da bude mađioničar i pobjegao od kuće kako bi se pridružio cirkusu.

Prijavio se na Supertalent kako bi svima pokazao što zapravo zna, njegovi trikovi šokirali su publiku i žiri, Maja je posebno ostala ganuta trikom: "Posebno si me dirnuo, iznimno si talentiran i imam osjećaj da iza ove priče ima još sto priča koje bih, naravno, voljela čuti. Kao netko tko može biti motivacija i poticaj drugima i kao netko tko može definitivno pokazati da, ako želi, može napraviti sve što hoće – od mene imaš ZLATNI GUMB" – nakon iznimnog komentara Maja je odlučila da Staneli dobije prvi zlatni gumb osme sezone Supertalenta.

 

Anatacha Filimone živi u učeničkom domu sa sestrom koja je tri godine mlađa od nje. Obožava pjevanje i ples, a kao petogodišnjakinja pridružila se zboru u Drnišu, postavši tako najmlađa članica. Svaki put kad stane na pozornicu ima veliku tremu i strah od mikrofona, ali nastupala je na Domijadi. Na Supertalentu je, kako kaže, imala "najveću tremu ikad u svom životu", no to je nije spriječilo da oduševi publiku i žiri, a i posebno Martinu od koje je dobila zlatni gumb!

 

Tetiana Kundyk je Ukrajinka s engleskom adresom koja je još kao djevojčica počela plesati u cirkusu gdje je razvijala svoj talent. Iako su njezini roditelji mislili da će kao djevojčica odustati od toga, Tetiana još uvijek radi u cirkusu sa svojom obitelji, a u Supertalent je došla pokazati svoje nevjerojatno umijeće balansiranja na žici te tako zasluženo dobila ZLATNI GUMB od Davora!

 

Mark Bagarić je 27-godišnjak koji obožava pjevanje. Rođen je u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Jedni od najboljih trenutaka u životu su mu audicije na showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent pa se odlučio prijaviti i na hrvatski Supertalent. Janko je vidio nevjerojatan potencijal u Marku, stoga mu je odlučio dodijeliti ZLATNI GUMB!

 

 

S nestrpljenjem iščekujemo i peti zlatni gumb koji će dodijeliti voditelji, Frano Ridjan i Igor Mešin. Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju