Zabava uz Novu TV!

Da zabava i ove jeseni stanuje na Novoj TV svjedoče rezultati hit zabavnih formata najgledanije televizije u Hrvatskoj. Nova TV se pobrinula da svojim gledateljima u sklopu jesenske televizijske sheme ponudi najbolju zabavu u udarnom televizijskom terminu. Svaki dan, od ponedjeljka do petka, gledatelji se nakon Dnevnika Nove TV opuštaju uz dogodovštine kumova u istoimenoj seriji. ''Kumovi'', još jedna dramska uspješnica koju producira i emitira Nova TV, najgledanija je serija na malim ekranima ove jeseni, ali i ove godine općenito. U prosjeku domaću dramsku seriju ove jeseni prati 460 tisuća gledatelja, a serija ostvaruje 33 posto udjela u gledanosti. Prošlog četvrtka prikazala se i najgledanija epizoda ''Kumova'', a pogledalo ju je više od pola milijuna gledatelja. Od prvog konkurenta je Nova TV u slotu emitiranja ''Kumova'' gledanija za 26 posto.

Osim iznimno popularne domaće dramske serije, vrijedna produkcija Nove TV na ekrane donosi i dva zabavna show formata koji su također okupili većinu gledatelja ispred TV ekrana. Tako su najgledanije zabavne emisije u zemlji i ove jeseni Supertalent i MasterChef.

Borbu 21 kandidata za titulu MasterChefa svakodnevno, od ponedjeljka do četvrtka, prati u prosjeku gotovo 400 tisuća gledatelja, a emisija ostvaruje 32 posto udjela u gledanosti. Živopisni kandidati predani kuhanju, učenju i životnom ritmu jedne profesionalne kuhinje u kojoj glavnu riječ drži stručni žiri, chefovi Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović oduševili su u petoj sezoni ovog zanimljivog zabavnog formata. Nova TV je, u slotu MasterChefa, gledanija od prvog konkurenta za 36 posto. U showu koji doista mijenja živote je još 16 kandidata, no već ovaj tjedan dvoje će natjecatelja završiti svoju kulinarsku pustolovinu.

Titulu pak najgledanijeg zabavnog televizijskog formata i ove godine uvjerljivo drži Supertalent koji je od početka emitiranja devete sezone do kraja listopada ostvario 47 posto udjela u gledanosti, a nastupe talentiranih kandidata iz epizode u epizodu pratilo je u prosjeku 660 tisuća gledatelja. Najgledanija epizoda ove sezone ostvarila je udio gledanosti od 50 posto, a pratilo ju je više od 707 tisuća gledatelja pred malim ekranima, što znači da je gotovo svaka peta osoba u Hrvatskoj pratila upravo Supertalent! Potraga za talentima se nastavlja, a još je samo jedna epizoda ostala do kraja audicijskog dijela devete sezone. Već je poznato da ćemo osvajače zlatnih gumbova – iluzionista Magic Leona, mladu pjevačku nadu Fariju Gaši, bubnjara Iliju Babića, plesne partnere na šipci Miu Kuleš i Ivu Štrkljevića te članove benda The Bad Week – gledati u polufinalnim emisijama, a tko će zauzeti preostala mjesta gledatelji imaju priliku saznati uskoro.

Izvor: UMTG
Pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Razdoblje: 1.9.-3.11.2022.
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju