Nova sezona obećava obilje dobre zabave.

Audicije osme sezone Supertalenta krenule su sa snimanjem prošle nedjelje, a sudeći po prvim kandidatima koji su se predstavili žiriju i nova sezona obećava obilje dobre zabave, jakih emocija i izvanrednih talenata.

Osim domaćih i regionalnih natjecatelja, i ove sezone svoje mjesto pod svjetlima reflektora potražili su brojni talenti diljem svijeta. Tako ćemo vidjeti maestralne točke kandidata iz Ukrajine, Venecuele, Brazila, Španjolske.. Jedna od njih je i natjecateljica Anastasiia Mazur, kontorzionistica iz Ukrajine koja inače radi u cirkusu. Svojim talentom žiri je ostavila bez daha, a Maja joj je poručila: ''Ti nisi čovjek, znaš to? Sjajna si, tvoje tijelo je kao žvakača guma. Toliko je bilo izvrsno, zaboljelo me čak i gledati nastup!''

Za vrhunsku atmosferu u studiju pobrinula su se braća Đuranović koji su zasvirali na svojim harmonikama. ''Odlično svirate, jako se lijepo nadopunjavate. Jako ste simpatični, bravo!'' komentirao je Janko. Srca žirija rastopila je sedmogodišnja Laura Baćak iz Zagreba koja se predstavila pjevanjem, a od svoje treće godine života sanja o dolasku u Supertalent. Sada joj se san ostvario, a žiri je osim talenta osvojila i svojom scenskom preuzetnošću.



Pred žiri stali su još brojni drugi pjevači, plesači, iluzionisti, akrobati, pali su i prvi zlatni buzzeri, a pred žirijem je još nekoliko dana audicija kada će probrati one najbolje kandidate koji će zaslužiti svoju ulaznicu u polufinale showa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju