Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Ivan je poželio doznati neke Petrine odgovore bez konkretnih pitanja. „Imam osjećaj da ono što ja tebi govorim, možda ti ne vidiš što je meni bitnije ili do čega mi je stalo. Mislim da u dosta stvari gledaš što je tebi bitno“, poručio je Ivan Petri ostavivši ju poprilično zbunjenom. „Meni je u jednom trenutku postalo toliko neugodno da sam ja htjela ustati i otići, jer smatram da taj razgovor nije bio za to mjesto. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:



Imali smo jako lijep trenutak na jezeru i mislila sam da će nastaviti u tom tonu, a ne da ćemo sad kopati o našem odnosu.“ Ivan je Petri potom kazao kako nije siguran da imaju temelja za nastavak njihova odnosa, no da je apsolutno za to da ga probaju izgraditi. „Nakon našeg današnjeg razgovora u kafiću, ja više ništa ne znam. Njemu je stalo, ali ne znam“, zaključila je Petra.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Zanimljivu emisiju 'Ženim sina' ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju