Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Show "Ženim sina?" započeo je s mnoštvom djevojka i jednom velikom željom da se spoje barem dvije srodne duše. Kandidati su uložili puno truda, a odgovor na pitanje jesu li uspjeli u svom naumu donijet će finalno izdanje showa. Iako su pojedini kandidati iskazali simpatije prema određenim djevojkama, još uvijek se postavlja pitanje hoće li izbirljivi Sebastian udovoljiti majčinoj želji da postane baka i napokon se skrasiti. U show će se vratiti tata Daniel koji uvijek kontrira mami Sanji, pa ostaje za vidjeti hoće li cijela obitelj na okupu Sebastianu olakšati ili dodatno otežati već ionako zahtjevnu odluku.

„Micek, kako god bilo, ti se mene ne možeš riješiti i nećeš me se riješiti. Ja ću tebe ženiti ovako ili onako“, poručit će mama Sanja koja je neovisno o Sebastianu već odlučila da će se vjenčanje dogoditi, prije ili kasnije. Jedino što Sanji trenutno stoji na putu je tata Daniel koji, po njezinom mišljenju, Sebastianu ne daje dobre ljubavne savjete. „Ti si jedan jako čudan čovjek. Što si ti radio sva svoja četiri braka? Ja sam njemu već rekla da ti njemu daješ savjete samo u glazbi kao vrhunski glazbenik i zvijezda, tu može puno naučiti od tebe, ali o braku i ženama bolje mu nemoj davati savjete“, poručit će Sanja tati Danielu koji se s njom neće slagati oko toga koja je djevojka pravi izbor za Sebastiana.

Između dvije vatre naći će se Sebastian koji će ipak samostalno morati donijeti sudbonosnu odluku. „Tata bi mi trebao biti saveznik. Malo mi se gubi oko tog savezništva. Osjećam se kao sardina, ne znam jel' me vode na strijeljanje ili što?“, zapitat će se Sebastian, pa zaključiti: „Definitivno sam premlad da se ženim, a i definitivno sam prestar da mi mama bira ženu“.



Teška odluka neće zaobići ni ostale kandidate koji će se svaki na svoj način nositi s izborom svoje odabranice. Koje će djevojke kandidati odabrati, a koje izbaciti, te koji će kandidat ostati neodlučan do samoga kraja, doznajte u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?".

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju