Šest točki već je osiguralo svoje mjesto u finalu Supertalenta, a još se toliko za Supertalent finale treba tek izboriti.

Martinini zlatni dečki, Antonio Palanović i Leopold Stašić pokušat će opravdati zlatni gumb te, kako kažu, pokazati da mogu svirati još bolje nego što su prezentirali na audiciji.

U melosu sevdaha nastupit će Pavao Anić koji je sve osvojio svojom pozitivnom energijom, kao i Matea Bošnjak kojoj je Martina na audiciji poručila: „Imaš 17 godina i imaš vokalčugu! Toliko si bezobrazno, prepotentno donijela tu svoju interpretaciju i to mislim najpozitivnije moguće!“

Posebno žestoka konkurencija bit će među plesačima od kojih ćemo vidjeti plesačicu Idu Milec koja se zbog ljubavi prema plesu i u potrazi za snovima preselila u London.

Vidjet ćemo i Adriana Popovića, talentiranog plesača iz Slavonskog Broda, koji je dao otkaz na poslu kako bi se posvetio plesu.

Od plesova u paru vidjet ćemo Maju Božić i Grgu Miletića koji će se predstaviti akrobatskim rock'n'rollom te Ninu Jugo i Marina Čačiju koji su na audiciji zadivili žiri svojim freestyle plesom.



Na pozornicu Supertalenta ponovno će stati Muhamed Kahrimanović, poznatiji pod umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, a hoće li i ovoga puta porazbijati sve na sceni, ili će svoju eksplozivnost pokazati novim metodama, ostaje nam za vidjeti.

Pozornicu će opet zapaliti zabavna grupa Jumpplus World iz Mađarske, kao i Paula Ribić sa svojim hoopovima. 

Zabavnu emisiju Supertalenta ne propustite pogledati večeras od 20 sati na Novoj TV, kao i doznati kojih dvoje natjecatelja ćemo gledati u velikom finalu showa!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju