Film o muškarcu čija svijetla budućnost iznenada postane mračna tamnica i borba za opstanak.

'Prijestupnik' je priča o životu brižnog supruga i oca koji se pretvori u pravu noćnu moru nakon što ga sud proglasi krivim za slučajno ubojstvo čovjeka koji je provalio u njegov dom. Osuđen na tri godine do doživotnog zatvora, Wade (Dorff) shvaća da je to mjesto na kojem društvene norme nisu zaboravljene.

Osim što mora dijeliti ćeliju sa serijskim ubojicom (Kilmer), Wade trpi bijes sadističkoga zatvorskog čuvara (Perrineau). Da bi preživio, mora postati gadniji od svih. Ovaj žestoki zatvorski film je napisao i režirao Ric Roman Waugh, poznati kaskader koji je radio na mnogim akcijskim hitovima 80-ih.

Film je snimljen prema istinitim pričama iz zatvora u Corcoranu, a snimajući scene tučnjave, Stephen Dorff doživio je čak dva potresa mozga.Scene borbe djelomično su isplanirane i izvježbane, a ostatak su glumci i kaskaderi samostalno improvizirali zbog čega na uvjerljiv i realan način prikazuje način borbe koji je čest među zatvorenicima.

Val Kilmer je tijekom snimanja sate provodio u dobrim rukama make-up artista koji su iscrtali brojne tetovaže po njegovim prsima, rukama i leđima. Lažne tetovaže namjerno su bile realistične i bazirane na stvarnim tetovažama zatvorenika.

Napeti akcijski film 'Prijestupnik' ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju