Autorski projekt Marija Mlinarića potaknut će gledatelje na zdrave navike!

Da zdrav život može i mora postati navika, pokazat će Mario Mlinarić, magistar kineziologije, profesor tjelesne i zdravstvene kulture te autor i voditelj nove rubrike IN magazina. ''Zdrav život postaje navika'' nova je lifestyle rubrika koja će gledatelje jednom tjedno napuniti dobrim osjećajima. U društvu djece i mladih sportaša Mario će nas na zabavan način naučiti kako živjeti zdravije i sretnije.

Kroz igru, zabavne sportske i edukativne sadržaje, proputovat će Lijepu našu, upoznati nas s nekim od njezinih najljepših krajeva te brojnim povijesnim i kulturnim znamenitostima.

Dio emisije činit će i kreativni treninzi te zdravstveni savjeti putem kojih će nas Mario naučiti kako unaprijediti životne navike koje utječu na naše zdravlje i raspoloženje.

''Želja mi je pokazati kako je potrebno vrlo malo da bi se dobro osjećali. Rubrika će biti svestrana; bit će tu sporta, povijesti, kulture, zdravih navika i lijepih putovanja, sve uz puno šale i smijeha. Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti'', izjavio je Mario Mlinarić.Mario će osmisliti i pokazati kako učinkovito odraditi određen trening, što nam sve dobroga donosi vježbanje, te kako se pravilno hraniti i održavali svoje zdravlje na visokoj razini.

Tijekom svojeg dugogodišnjeg iskustva u kondicijskom i mentalnom treningu Mario postiže vrhunske rezultate s mnogobrojnim profesionalnim sportašima, a gledatelji će kroz ovu rubriku IN magazina imati priliku upoznati neke od njih. U svojoj će rubrici Mario ugostiti i učenike koji su ostvarili velike sportske i školske uspjehe.

Kako učinkovito i pravilno trenirati, disati, zdravo se hraniti, pripremiti se za trening, ali i kvalitetno vratiti potrošenu energiju, a pri tom se i dobro zabaviti, uskoro će nam pokazati Mario Mlinarić u IN magazinu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju