Uigranoj četvorci iz plesne skupine Step boys u liveu Supertalenta pridružio se novi član iz Barcelone.

Audicijskim nastupom u Supertalentu vesela, rasplesana i jako dobro uigrana ekipa iz plesne skupine Step boys pokazala je izvrstan nastup, a u polufinalnoj emisiji dobili su još jednog priključenog člana. 


 

Lucijan, Tibor, Erik i Nino već su jednom nastupili pred publikom Supertalenta, a sada im se priključio i Fran. On je stigao sa step akademije u Španjolskoj i smatraju ga odličnim pojačanjem. ''Stiglo je veliko pojačanje, sada idemo po finale!'', rekli su nam ovi simpatični dečki.

U večerašnjoj emisiji nastupili su koreografijom inspiriranom filmom Matrix. ''Željeli smo imati što bolje i efektnije rekvizite. Sjetili smo se Matrixa jer je to jako moćan film i povezan je s budućnosti'', objasnili su.

U koreografiji koju su dugo pripremali uklopili su a capella dijelove i akrobatiku pa se nadaju najboljem. ''Ovo su polufinale, veća je trema, ide uživo, ali mi dosta često nastupamo po različitim nastupima pa nismo uplašeni pozornice, kamera i slično'', rekli su nam u ranijem razgovoru.

Ovi su dečki postali prave face i glavne atrakcije u školi. ''Ljudi u školi nas prepoznaju i pozdravljaju. Mnogi od njih su nas čak i pitali mogu li se priključiti našoj grupi i početi plesati step. Zanimalo ih je je li im možda prekasno da započnu s plesom, a mi im uvijek odgovorimo: Za step je uvijek pravo vrijeme'', ispričali su.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju