Matej Presnec imao je čak dva nastupa u Supertalentu. Onaj koji je pripremio i još jedan s Majom Šuput.

Matej je srednjoškolac iz Valpova koji se predstavio sviranjem na tamburici uz pratnju dva prijatelja. Izveli su kombinaciju izvedbi ''Kondorov let'', ''Hora iz h mola'' i ''Slavonsko kukunješće''. Prije nastupa rekao je da želi što brže ovo odsvirati. ''Želim si rasplesati prste po tamburi'', rekao je. 

Nakon što je završio nastup Matej Presnac zamolio je Maju Šuput da s njim i dvojicom prijatelja zapjeva na pozornici. Maja je pristala te su zapjevali i zasvirali njenu poznatu veselicu ''Svatovska'', nakon velikog veselja uslijedili su komentari žirija.

''Brzina prstiju, odnosno trčanje po tamburici što sam ja primijetio, to je više šprint. Vidjelo se da uživaš, jako si krenuo na van igrati, a dečki su te više suzdržano pratili, ali dobro ste to podijelili, odlični ste.'', komentirao je Janko.

Što nas još od nastupa očekuje ne propustite vidjeti do kraja emisije, a do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju