Ako je netko ili nešto izazvalo wow efekt to je sigurno nastup ovog kandidata - svi su ostali zapanjeni!

On je nestao i u par sekundi se pojavio! Tako se može opisati nastup iluzionista Andreja Škedla koji je izveo Houdinijev bijeg na pozornici Supertalenta.

Andrej, koji se iluzijom i trikovima bavi već poprilično dugo, najprije je izveo trik s kartama. U svemu tome pomagala mu je karizmatična i atraktivna Monika.

Najprije je otkrio koje su karte izvukli pojedini članovi žirija, a kao posljednja karta ostala je Jankova. Ovaj kandidat, umjetnočkog imena Andrej The Illusionist, zatvorio se u kutiju na koju se popela njegova pomoćnica.

Nakon što je ona raširila plašt u samo par sekundi dogodila sam prava magija, a o čemu je riječ ne propustite doznati u videu!

Naposljetku je iz kutije izašla pomoćnica Monika koja je na sebi imala haljinu sa oslikanim srcem te je predstavljala damu herz koja je ujedno i bila Jankova karta. Svi su ostali bez riječi!

Je li vas njegov nastup impresionirao?

glasova:

''Okej, ja sam izgubila dar govora'', rekla je Martina prekinuvši šutnju na što se Davor posebno razveselio. Reakcije ostalih članova žirija pogledajte u fotogaleriji.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju