Ako je netko ili nešto izazvalo wow efekt to je sigurno nastup ovog kandidata - svi su ostali zapanjeni!

On je nestao i u par sekundi se pojavio! Tako se može opisati nastup iluzionista Andreja Škedla koji je izveo Houdinijev bijeg na pozornici Supertalenta.

Andrej, koji se iluzijom i trikovima bavi već poprilično dugo, najprije je izveo trik s kartama. U svemu tome pomagala mu je karizmatična i atraktivna Monika.

Najprije je otkrio koje su karte izvukli pojedini članovi žirija, a kao posljednja karta ostala je Jankova. Ovaj kandidat, umjetnočkog imena Andrej The Illusionist, zatvorio se u kutiju na koju se popela njegova pomoćnica.

Nakon što je ona raširila plašt u samo par sekundi dogodila sam prava magija, a o čemu je riječ ne propustite doznati u videu!

Naposljetku je iz kutije izašla pomoćnica Monika koja je na sebi imala haljinu sa oslikanim srcem te je predstavljala damu herz koja je ujedno i bila Jankova karta. Svi su ostali bez riječi!

Ankete

(7278) Je li vas njegov nastup impresionirao?

Prikaži rezultate Ukupno344

''Okej, ja sam izgubila dar govora'', rekla je Martina prekinuvši šutnju na što se Davor posebno razveselio. Reakcije ostalih članova žirija pogledajte u fotogaleriji.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju