Kandidati u novoj sezoni uspjeli nadmašiti velika očekivanja žirija!

Tijekom osam dana, koliko je trajalo snimanje audicijske faze devete sezone najgledanijeg zabavnog showa Supertalent, pred četveročlanim žirijem kojeg čine Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman te najnoviji član Fabijan Pavao Medvešek predstavili su se brojni kandidati s raznolikim točkama, a samo su oni najbolji uspjeli izboriti glasove za prolaz u daljnju fazu showa. Kroz audicije su prošli plesači, pjevači, akrobati, stand up komičari te kandidati s nesvakidašnjim, zanimljivim i neobičnim talentima kao što su brzo brojanje, show s vatrom, kontorcionizam i sviranje po zubima.


Pet sretnih kandidata rezerviralo je svoje mjesto u polufinalu zahvaljujući zlatnim gumbovima koje je podijelio svaki član žirija te voditeljski dvojac kojeg čine Frano i Igor, a zbog brojnih izvanrednih točaka njihova odluka ni ove godine nije bila nimalo lagana. „Od nove sezone Supertalenta očekivala sam da će kandidati nadmašiti sva naša očekivanja te da ćemo imati pregršt smijeha i zabave, različitih mišljenja unutar žirija i puno pretpostavki koje će kandidati demantirati jer onda zaista postaje zabavno. Tijekom osam snimajućih dana doživjeli smo sve navedeno, pa se jako veselim polufinalnim emisijama“, otkrila je Martina Tomčić koja je šestu sezonu zaredom sjela za poznati sudački stol.


Osim novih kandidata, uz koje zabave, smijeha, pozitivne energije i emocija nije nedostajalo, na veliku pozornicu stalo je i nekoliko povratničkih kandidata koji su u prethodnim sezonama već pokušali impresionirati žiri. Nakon što su pogledali i ocijenili sve njihove nastupe, članovi žirija odabrali su one natjecatelje koje ćemo gledati u polufinalnim emisijama, a sudeći prema brojnim izvrsnim točkama, ove jeseni očekuje nas nezaboravna sezona Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju