Gledatelje očekuje vrlo uzbudljiva sezona ''Supertalenta''!

Ovog ponedjeljka pred žiri stali su posljednji natjecatelji kako bi se pokušali ukrcati u vlak šeste sezone najpopularnijeg talent showa u svijetu. Dok je nekima to uspjelo, pa je posljednjeg dana audicija pao i posljednji zlatni gumb, neki će morati još malo izbrusiti svoj talent kako bi impresionirali žiri.

Kandidatkinje koje su svakako uspjele impresionirati žiri su Vertigo Variete, akrobatska grupa sastavljena od cirkuskih artistica koje vole visinu i adrenalin. Ujedno uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim, da u zraku plešu, da se protive gravitaciji i da se s njome poigravaju. To su žene koje vjeruju da godine znače samo slovo na papiru. „Moram reći samo jedno – da je ovo bilo dosta pomaknuto i drugačije i da mi se sviđa!“, komentirao je Davor, a Martina je zaključila: „Mi tražimo dozu estetike, umjetničke fluidnosti, a vi ste nam to donijele!“.



Osim zračnih plesačica, pred žiri je stalo još i niz iznimnih pjevača, a jedna od njih je i natjecateljica Iva Augustinović kojoj je Martina nakon nastupa poručila: „Zlatni gumb sam potrošila, ali ti si osoba koja je demantirala moj bezrazložni strah da ove godine Supertalent nema pjevača!“. Bez teksta ostala je i Maja koja je zaključila da je pjevanje njezina budućnost, a Janko je dodao: „Ovo je suludo! Ovo je takvo razvaljivanje!“.



Nakon što je žiri pogledao više od 400 točaka, najteži dio bio je od brojnih talenta koje su pustili u sljedeći krug natjecanja s minimalno tri glasa da, odabrati koje ćemo još natjecatelje gledati u polufinalnim emisijama. Sudeći prema brojnim talentima koji su stali pred žiri, gledatelje očekuje vrlo uzbudljiva sezona ''Supertalenta''!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju