Jaime King o bolnoj prošlosti

Poznata glumica Jaime King danas vodi predivan život sa svoja dva sina, no njezina je prošlost daleko od savršenstva. Mlada glumica i manekenka priznala je da je s 14 godina, kad je započela svoju karijeru manekenke, vodila bitku s ovisnošću o heroinu. Na odvikavanje je otišla kad joj je bilo 19 godina, a razlog tome bila je traumatična smrt njezinog tadašnjeg dečka, modnog fotografa Davida Sorrentia koji je preminuo od prekomjernog korištenja.

Njezinim nedaćama nije došao kraj. Na svom Instagram profilu progovorila je o svojoj dijagnozi te kakav je ona imala utjecaj na njezinu nemogućnost osnivanja obitelji tijekom godina. „Za sve žene i majke koje se boje da su same – ovo je istina o mojim borbama da dobijem dijete. Osam godina boli i raznih dijagnoza (sindrom policističnih jajnika) i endometrioza... Pet pobačaja, pet in vitro oplodnji, 26 intrauterinih inseminacija, najčešće bez ishoda, četiri i pol godine pokušavanja da zatrudnim, 26 sati brutalnog poroda, prijevremeni porođaj zbog preeklampsije, trganje i trganje šavova nakon što sam došla kući, problemi s opskrbom mlijeka, bolno dojenje, nekontrolirani plač tokom dojenja, radila sam do samog poroda i vratila se nakon 6 tjedana jer nisam htjela iznevjeriti druge…“, napisala je.

Danas poznata glumica i manekenka ne krije svoju sreću te često na društvenim mrežama dijeli sretne trenutke koje provodi s djecom i najbližima. Njezina je prošlost bila teška, no Jaime je iz nje izvukla ono najbolje i danas uživa u plodovima svoga rada. Osim uloga u filmovima "Pearl Harbour", "Sin City", "Bloody Valentine 3D" te serijama "Heart of Dixie" i "Black Summer", bavi se i manekenstvom. Bila je u braku s filmskim producentom Kyleom Newmanom, no rastala se nakon 13 godina braka. Trenutno živi sa svoja dva sina i radi na novim projektima, filmovima "Lights Out", "Man's Son" i "How to Cook Your Daughter".

U filmu "Zaštitnik" Jaime ima glavnu žensku ulogu, Jade, koja se uz Seanna Williama Scotta i Chow Yun-Fata bori protiv ultimativnog zločinca.

Nacisti 1943. ulaze u Tibet. U potrazi su za zagonetnim svitkom koji se stoljećima prenosi proročanstvom na "izabranog". Izabrani ga mora čuvati šezdeset godina, tijekom tog vremena on ne stari te je to pravi razlog nacističkog upada u drevni budistički samostan. Naime, njihov zapovjednik Strucker želi doći do svitka i sebi osigurati vječni život. Ipak, izabrani uspijeva izbjeći masakr i pobjeći. Šezdeset godina kasnije ponovno će se na ulicama Los Angelesa sresti lovac i lovina. No, sada umjesto već ostarjelog Struckera do svitka želi doći njegova kći.

 

Film "Zaštitnik (Bulletproof Monk)" gledajte u subotu u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju