Vrijednost i jedinstvenost Zadovoljna akademije prepoznata na globalnoj razini

Prva sezona Zadovoljna Akademije bila je iznimno uspješna. Za sudjelovanje u ponuđenim programima edukacije prijavilo se više od 3 tisuće žena. Projekt je ove godine ušao u finale čak dvije prestižne inozemne nagrade, čime je prepoznata njegova vrijednost i jedinstvenost.

“Stvarno smo bili iznenađeni i na neki način ponosni, to nam je potvrda da smo na dobrom putu. Ove godine smo bili u finalu “Digiday Media Awards Europe“ i “The Drum Marketing Adwords“. To su dvije stvarno ozbiljne marketinške nagrade na svjetskoj razini. Bili smo u konkurenciji s najjačim medijima na svijetu i bez obzira što nagrade nismo osvojili, biti u finalu s najjačima pokazuje da smo na najboljem putu da napravimo najbolju platformu za edukaciju i obrazovanje žena u Hrvatskoj.“ – zaključila je Ivana Galić, direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV.


 

Predstavljanje nove sezone Zadovoljna akademije u romantičnom eksterijeru zagrebačke La Grme privuklo je velik broj uspješnih žena iz javnog života, blogerica i influencerica.

Zahvaljujući projektu Zadovoljna akademija, Zadovoljna.hr prvi je i jedini portal u kategoriji koji donosi opipljivo rješenje za poboljšanje žena na tržištu rada u Republici Hrvatskoj. Prijave za novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije bit će otvorene sredinom kolovoza.

''U prvoj godini Zadovoljna akademije za sudjelovanje u ponuđenim programima edukacije prijavilo se čak 3157 žena. Naš najveći ponos je 15 polaznica kojima su dodijeljene edukacije otvorila mnoga vrata, a nekima od njih i osigurala i radna mjesta. Veselimo se novoj sezoni'', Izjavila je Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr.


 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju