Nakon 43 edukacija Zadovoljna akademija nudi novih 15!

 Najpopularniji ženski lifestyle portal zadovoljna.hr najavljuje da od danas kreću prijave za treću sezonu Zadovoljna akademije. Otvoren je natječaj za sve punoljetne žene diljem Hrvatske koje će ove godine imati priliku osvojiti jednu od 15 edukacija u šest gradova. Zahvaljujući ovom jedinstvenom projektu, te u suradnji s partnerima i mentorima, do sada je 43 žena prošlo raznovrsne edukacije. Osnovna poruka i treće sezone je #rastemoZAjedno čime se želi ukazati na simboličan razvoj kroz cjeloživotno učenje, ali i rast projekta koji se bori za osnaživanje žena te im pomaže ostvariti najbolju verziju sebe.

Kvalitetu i jedinstvenost Zadovoljna akademije prepoznali su i inozemni stručnjaci pa je tako ovaj projekt do sada ušao i u finale brojnih prestižnih nagrada poput: The Drum Marketing Awards, Digiday Media Awards Europe 2017, Digiday Marketing & Advertising awards europe, The Native Advertising Awards, dok je u Hrvatskoj nagrađen od strane HUOJ-a s Grand Prixom u kategoriji društveno odgovorno poslovanje.

Zadovoljna.hr kao dio Nove TV, društveno odgovorne kompanije koja svojim radom želi i utječe na boljitak cjelokupnog hrvatskog društva, u svojoj se niši poslovanja ponaša odgovorno i poticajno. Zadovoljna želi osnažiti žene, potaknuti ih da napreduju i da vjeruju u sebe.

Prijave za novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije otvorene su do sredine rujna.

Više informacija o projektu Zadovoljna akademija pročitajte na portalu: https://akademija.zadovoljna.hr/

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju