Kako glasi recept za obnavljanje bračne vatre?

"Začin za brak" romantična je komedija nominirana za Zlatni globus i dobitnica Nagrade publike. Meryl Streep i Tommy Lee Jones u glavnim ulogama dokaz su da godine nisu važne.

Otkačeni i opušteni glumci po su drugi put surađivali na snimanju filma. Na setu su se, uz mnoštvo smijeha, dobro zabavili, a da se greške događaju i najboljima uvjerite se u simpatičnom videu!

Kay (Meryl Streep) i Arnold (Tommy Lee Jones) srednjovječni su par koji je u braku već trideset godina. Kay je već dosta monotonije te je odlučila vratiti žar u njihov brak. Inspirirana knjigom dr. Felda (Steve Carell), Kay je odlučila nagovoriti svoga supruga na bračno savjetovanje.

Iako Arnold smatra da je s njihovim brakom sve u redu, ipak je pristao na savjetovanje. Doktor im pokušava uz pomoć iskustva objasniti što mogu napraviti da začine svoj brak. Čak i uz savjet liječnika, Kay i Arnold shvate da obnavljanje bračne vatre predstavlja izazov za oboje.

Romantičnu komediju "Začin za brak" pogledajte u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju