Zabilježili smo trenutke iza kulisa Supertalenta.

Drugi nastavak audicijskih nastupa Supertalenta donio je nove, zanimljive i neobične talente. Na velikoj pozornici predstavili su se Maria Lopez koja je plesala uz kolut, Dino Radosavac koji je na scenu donio svoju autorsku pjesmu i podignuo publiku na noge. Zatim akrobatski plesač Muy Moi kojemu je cilj bio zaprepastiti gledatelje i to mu je uspjelo. Iz Mostara je došao Mario Zovko te impresionirao žiri umijećem oponašanja i brzinom promjene glasa.

Plesni klub Megablast predstavljali su dvojac Filip i Roko, a uigranim su elementima breakdancea osvojili prolaz dalje. Klaun Spartanko Smotanko uspio je sve vratiti u djetinjstvo i razigrati srca i osmijehe, a gospođa Nevenka Hlebetina pjevanjem je vratila prisutne u neka bolja vremena. Kao šećer na kraju pojavila se 12-godišnja Farija Gaši, svojim glasom naježila i rasplakala Maju Šuput i osvojila zlatni gumb!

Što se krije iza njihovih talenata, jesu li imali tremu pred nastup, što očekuju od Supertalenta i još mnoge zanimljivosti otkrili su za novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju