Nove rubrike u IN magazinu

IN magazin ove jeseni donosi nove nastavke svima omiljene skrivene kamere, ovoga puta pod nazivom „Zvijezde uzvraćaju udarac“! Poznate osobe ekipa IN magazina stavila je u neobične situacije pa će ih tako gledatelji imati priliku vidjeti kroz zanimanja koja inače ne obavljaju. Doznat ćemo, između ostalog, kako se Zlatko Pejaković snašao kao prodavač lubenica, kako je Jurica Pađen pokrenuo biznis s kokicama, a kako to izgleda kada Sanja Doležal priprema gastro specijalitete u jednom kafiću. Naravno sve to je napravljeno kako bismo vidjeli kakve će biti reakcije ljudi koji su zvijezde zatekli na neobičnim mjestima u nesvakidašnjim situacijama.

Gastro tema u IN magazinu ni ove jeseni neće nedostajati, a za to će se pobrinuti i neke nove rubrike.

Kroz rubriku „Kuhamo s Podravkom“ ponedjeljkom i utorkom Podravka će obilježiti svoj veliki 75. rođendan. Stalna postava rubrike su voditeljica Tatjana Jurić i poznati Podravkin chef Mišel Tokić koji će od 4.listopada gledateljima zajedno otkrivati male kulinarske tajne. U prvoj epizodi ovog serijala, Tatjana i Mišel ugostit će gastro velemajstora, nadaleko poznatog chefa Stevu Karapandžu. U kuhinji će tijekom sezone Tatjana i Mišel ugostiti i brojna druga poznata imena domaće javne scene.

Srijedom i četvrtkom nastavljamo kuhati s chefom Antom Udovičićem i Sanjom Doležal, koji će svoje recepte s gledateljima razmjenjivati u dobro poznatom formatu „Kuhanje je IN“.

Petak je rezerviran za rubriku „Jedi do Mile volje“ u suradnji s Lidlom, a u kojoj će se food bloger, poznati influencer Mile Butorac upoznati s jednom obitelji te će u brojnim izazovima s njima gledatelje podsjetiti koliko je važno izdvojiti vrijeme za obiteljski objed.

IN magazin donosi i putopisne reportaže Dušana Bućana i njegove supruge Sare. Oni nas vode na indonezijski otok Sulawesi gdje žive između ostalih i narodi: Bugiji, Toraja, Minhasa te manjine hindusa budista i animista. Njihova želja je bila obići cijeli otok autom sami i bez vodiča. Ističu da, iako su ceste užasne i svaki dan se vozite po 10 sati, svaka minuta im se zapravo isplatila. Ono što su putem vidjeli i doživjeli pokazat će kroz putopisne reportaže.

Vidjet ćemo tako različite običaje, od pogrebne ceremonije kojoj su i sami prisustvovali, vidjet ćemo i kako izgleda žrtvovanje bivola, pa sve do predivnih plaža, druženja s Bajo narodom, pripremanje tradicionalnih jela, vježbanje borilačkih vještina... Avanturisti Dušan i Sara će tako u prvoj reportaži pokazati pogrebne običaje naroda Toraj, sudjelovati na pogrebnoj ceremoniji te razgovarati s domaćinima. Toraje su animisti i njihovi su pogrebni običaji pomalo šokantni. Prvu od šest putopisnih priča gledatelji imaju priliku pogledati u utorak, 27.rujna.

Gledatelji IN magazina i ove će sezone moći uživati u novim nastavcima serijala „IN vrt“ u kojoj će se gledateljima prirediti nevjerojatna iznenađenja u vidu uređenja njihovih vrtova, kao i nove epizode „Makeovera“ u kojima ćemo pratiti nevjerojatne fizičke preobrazbe.

 

Ne propustite pratiti brojne zanimljive i zabavne teme iz svijeta lifestylea i showbiza u IN magazinu, od ponedjeljka do petka na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju