Sve će učiniti kako bi održala brak...

Don Champagne naizgled ima sve: uspješnu tvrtku, savršen dom, savršenu obitelj. No, kada njegova supruga Mona sazna za aferu s novom prodavačicom, raj se pretvara u pakao te se situacija potpuno otme kontroli. Don shvati kako Mona ne preza ni pred čim, pa ni pred ubojstvom, kako bi održala idealan život iz bajke u kojem je najvažnije kako će ostali shvatiti njihov brak.

'Dome, pakleni dome' je krimi-komedija iz 2015. godine čiji je redatelj Anthony Burns. Glavne uloge u filmu pripale su Patricku Wilsonu i Katherine Heigl koji glume idealan bračni par u čiju se idilu umiješa prodavačica Dusty (Jordana Brewster). Wilson i Heigl surađivali su već u seriji 'Uvod u anatomiju' u kojoj je Heigl glumila simpatičnu Izzie Stevens. Za ulogu Izzie, Heigl je 2008. bila nominirana za nagradu Emmy. Prvotno je odbila nominaciju navodeći kao razlog nedostatak razvoja njezina lika kroz seriju, ali je nagradu ipak dobila 2007. godine za istu ulogu.

Katherine Heigl američka je glumica koja je svoju karijeru započela u modnoj industriji. Na početku karijere potpisala je ugovor za jednu modnu agenciju nakon čega je počela i snimati reklame. Tako su je zapazili filmski producenti pa je debitirala 1992. godine u filmu 'That night'.

Heigl je uvršena i na listu najseksipilnijih žena. Svoju je slavu ponajviše stekla u seriji 'Uvod u anatomiju' te u filmovima 'Zalomilo se' iz 2007., 'Nikad djeveruša, uvijek nevjesta' iz 2008. te 'Gola istina' iz 2009. godine u kojem joj je partner bio Gerard Butler.

Nasmijte se uz krimi-komediju 'Dome, pakleni dome' u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju