Mlada glazbenica iz Splita izvela je sjajan nastup. Do sada je osvajala brojna glazbena natjecanja, a hoće li doći do finala Supertalenta?

Lorena Bućan djevojka je koja dolazi iz Splita, a glazba je njena najveća ljubav. Ova srednjoškolka ne pohađa glazbenu školu, ali ide na sate pjevanja kod mentorice Dubravke Pleško koja ju je pripremala za nastup.


 

''Za polufinale Supertalenta uzela sam puno zahtjevniju pjesmu. Nikada se do sada nisam toliko dugo pripremala i posvetila jednoj pjesmi, ali bilo mi je zanimljivo učiti je. Za mene su zahtjevnije pjesme veći izazov i sviđa mi se taj pristup'', rekla je Lorena.

U njenoj izvedbi čuli smo ''Feeling good'' Elle Fitzgerald američke pjevačice jazz glazbe. Lorena smatra kakva joj takva vrsta glazbe najviše odgovara i želja joj je predstaviti se neuobičajnom pjesmom i interpretacijom.

''Jača je glazba i treba biti više tenzije. Sada u polufinalu mi je lakše jer sam osjetila kako je biti na pozornici i ispred žirija, a uz sve to tu je i iskustvo s kamerama. Sada već znam kako sve ide'', rekla je i dodala: ''Odjeća i pozornica bit će puno dramatičnije''.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju