Osim plesačkih koreografija od kojih zastaje dah i pjevačkih spektakala i debakala u nedjeljnoj emisiji Supertalenta očekuje nas još pregršt zanimljivih priča i talenata.

Nevjerojatan talent otkrit će Siniša Matijević koji crta i vozi bicikl s povezom na očima! Siniša Matijević dolazi iz blizine Krnjaka u Karlovačkoj županiji.

''Pošto sam sam u selu, navikao sam se da se sam snalazim. Svoj talent bih opisao tako što je to meni od rođenja dato i to se ne može naučiti.'', rekao je Siniša.

Zanimalo nas je kako je otkrio ovaj neobičan talent. ''Moj stric je došao na ljetovanje u vrijeme dok sam crtao jednog susjeda i on mi je rekao da ga ja sigurno mogu nacrtati zatvorenih očiju. Ja sam probao i uspio!'', ispričao nam je.

Kaže kako povremeno vježba da ne zaboravi i da ne izgubi taj talent, ali ne toliko često. ''Slikanje i kiparstvo mi je bijeg iz nekog realnog svijeta i kad slikam, svi moji problemi nestaju.'', poručuje.

Priznaje kako mu prijatelji u početku nisu vjerovali. ''Stavljali su mi razne predmete na glavu kako ne bih vidio. Kasnije, kada su se uvjerili uvijek žele da ih crtam'', rekao je ovaj trinaestogodišnjak i dodao: ''Na početku mi moj talent je bio neobičan i zabavan, a sada sam se privikao na to.''.

Tko će svojim talentom oduševiti žiri, a kome se sreća neće osmjehnuti ne propustite doznati ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV!

 

Do nove epizode prisjetimo se kandidata koji su nas dobro zabavili i pjesme koja nam ne može izaći iz glave! Idemo još jedan krug?

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju