Najgledaniji Supertalent nastup ima više od 490.000 pregleda na YouTubeu!

Tri nastupa sa Supertalenta su trendingu YouTube-a, njihove točke zainteresirale su javnost, najviše pregleda imaju nastupi: Romana i BianceiluzionistaStanelija i slikara Matana Vukčevića.

Bianca Kolompar i Roman Brnad su bračni par koji je na Supertalentu nastupio u duetu, Roman je pjevao, a njegova žena pratila ga je na violini. Međutim, njihova izvedba i Romanovo ponašanje natjeralo je žiri da „jednoglasno“ stisnu X.

„Nama se ne svađa, znate ovo je jedna pristojna emisija, ljudi dođu pošteno otpjevaju, ne otpjevaju, ali se ne ponašaju ovako. Ne znam iz kojeg razloga ste postali agresivan, ovo nije takva emisija. Mi jesmo dali četiri X-a, to znači da niste dobili prolaz, da se nama vaše pjevanje ne sviđa, ali se i dalje ponašamo pristojno.“ – rekla je Maja na kraju Romanovu izvedbu.

 

Staneli, iluzionist, koji je u prvoj emisiji osme sezone Supertalenta oduševio publiku i žiri, a posebno Maju Šuput koja mu je naposljetku dala i zlatni gumb.

„Iskreno svi iz žirija su na svoj način posebni, ljubazni i dragi, ali možda mi je Maja nekako najdraža jer mi je dala golden buzzer i drago mi je što sam prvi mađioničar i iluzionista koji je dobio zlatni gumb“ – rekao je Staneli nakon nastupa.

„Posebno si me dirnuo, iznimno si talentiran i imam osjećaj da iza ove priče ima još sto priča koje bih, naravno, voljela čuti. Kao netko tko može biti motivacija i poticaj drugima i kao netko tko može definitivno pokazati da, ako želi, može napraviti sve što hoće – od mene imaš ZLATNI GUMB“ – nakon iznimnog komentara Maja je odlučila da Staneli dobije prvi zlatni gumb osme sezone Supertalenta.

 

Matan je diplomirani slikar i profesor slikanja u svojoj školi. Na Supertalentu je pokazao svoj slikarski talent s kojim je iznenadio žiri, ali i publiku. "Ja sam netko tko je čitav svoj život dao slikanju i netko tko i dan danas kaže sebi ima još prostora, ima još vremena.."

„Pa dosta sjajno je ovo ispalo. U svakom slučaju, kad bih morao ovako to malo sumirati – zanimljivo“ – rekao je Davor, a Maja ga prekinula i dodala: „Fenomenalno! Vi ste toliko drugačiji od ostalih da to ovu emisiju čini sjajnom, jer biti jako normalno je dosadno. Ova emisija obožava ljude poput vas. Napravili ste mega sliku u tako rekordnom roku, ma vi ste supertalent i gotovo“.

 

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju