One su majka i kći, a pozornica Supertalenta dodatno ih je spojila u naumu da pokažu svoj talent!

Visina, a kamo li tek akrobacije na visinama mnogima izazivaju strah, no ne i natjecateljicama Supertalenta koje, dapače, uživaju u njima.

Maria Sučarov plesom na svili se bavi četiri godine, a tu joj je zanimaciju otkrila majka koja joj je ujedno i trenerica.


 

Kaže kako joj je odlično što ju trenira baš mama jer: ''Nju poznajem duže nego neke druge trenere i lakše mi je što me ona podučava nego netko drugi. Lijepo je kad ti je trenerica mama, može te trenirati kad god''. 

Na Supertalent se prijavila jer bi voljela pokazati akrobacije na svili, nešto što nije toliko često kod nas, a otkriva i da nema nikoga u žiriju koga se boji. ''Želim pokazati ljudima što sam naučila u ovih nekoliko godina.'', zaključuje.


 

No, na Supertalent se prijavila i njena majka! Ivana Suvačarov dio je tročlane ekipe Vertigo Variete.

Vertigo Variete akrobatska je grupa sastavljena od cirkuskih artistica koje vole visinu i adrenalin, a uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim. One plešu u zraku, protive se gravitaciji i s njome se poigravaju. Iako su nastupale odvojeno međusobno su si bezuvjetna podrška!

Koji vas se nastup više dojmio?

glasova:


Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju