Amanda Seyfried i Justin Timberlake u napetoj bitci s vremenom

Dobro došli u svijet u kojem je vrijeme postalo glavna valuta i gdje ćete prestati stariti sa 25 godina, ali postoji jedna kvaka: genetski ste modificirani da bi živjeli samo još godinu dana, osim ako možete kupiti više vremena.

Bogati žive još desetljećima, postajući besmrtni, a ostali mole, posuđuju ili kradu sate da bi preživjeli dan. Kada čovjek koji je na krivoj strani bude pogrešno optužen za ubojstvo, prisiljen je bježati s predivnom taokinjom. Živeći iz minute u minutu, ljubav između njih dvoje postaje snažan alat u ratu protiv sustava.

U intervjuu za Cinemax, objavljenom 2011. godine kada je film izašao, Justin Timberlake postavlja svojoj filmskoj partnerici Amandi Seyfried osobna pitanja u 60 sekundi, nakon čega se kratko osvrću na film: 

Glavni glumci istaknuli su kako im je najteži dio snimanja bilo trčanje. Amanda se posebno namučila jer je morala trčati u izrazito visokim potpeticama.  

Budući da se radnja filma vrti oko "vječne mladosti", dob glumaca i njihovih likova vrlo je neobična. Tako je Justin Timberlake u vrijeme snimanja filma bio tri godine stariji od Olivije Wilde koja je u filmu glumila njegovu majku. 

Film "Vrijeme je novac" ne propustite pogledati ovu srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju