U nedjeljnoj emisiji Supertalenta imat ćemo priliku vidjeti superheroja. On je Denis Barta, a njegova je priča doista posebna…

Nakon što smo dobili prvih šest finalista, ove nedjelje u pretposljednjoj polufinalnoj emisiji nastavlja se potraga za još dvije točke koje će se u finalu boriti za titulu šestog pobjednika Supertalenta.

U četvrtoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i pokupili simpatije gledatelja. Jedan od takvih natjecatelja koji ne samo da je osvojio simpatije, već i rasplakao žiri i publiku te ganuo gledatelje jest pjevač Denis Barta

''Toliko si me dirnuo da sam plakala cijelo vrijeme! Toliko te volim da ti ne mogu opisati, bio si divan!'', poručila mu je Maja koja tada nije mogla suspregnuti suze.

Ove nedjelje, Denis će nastupiti s pjesmom Miše Kovača, 'Ostala si uvijek ista' te još jedanput potvrditi Martinin komentar da je 'biće koje živi na jednom potpuno višem, plemenitijem, raskošnijem nivou u odnosu na nas'.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju