Od vokalista, pjevača i plesača u samoj završnici Supertalenta vidjeli smo njih čak pet!

U finalnoj epizodi Supertalenta najveća je konkurencija bila među glazbenicima - otkrijte nam tko vam je među njima najdraži.

Najdraži vokalist u finalu Supertalenta mi je...

glasova:


 

Pobjedu šeste sezone Supertalenta odnio je jedinstveni i čaroban Denis Barta iz Sarajeva koji je svojom emocionalnom izvedbom rasplakao žiri i publiku te osvojio srca gledatelja diljem regije.

Žiri ju je prozvao djevojčicom anđeoskog glasa, a ona je ujedno i Majin zlatni gumb. Elena Brnić je u finalu nastupila s pjesmom Mariah Carry 'Hero' i još jedanput raznježila žiri i publiku.

''Kada je netko toliko dobar kao ti, onda bi trebao samouvjereno izaći na binu i samo uživati! Ti si postala viralni hit jer ti to zaista jesi!'', ponosna je bila Maja na Elenu.

Jankov zlatni gumb – Adna Šestić sve je iznenadila snagom svog vokala i impresionirala interpretacijom pjesama s kojima se predstavila.

Adna je nastupila s baladom Tonyja Cetinskog 'Kao u snu' te i ovoga puta uspjela izazvati salvu emocija kod žirija. ''To kako ti osjećaš pjesmu, ne znam jesam li to ikad vidio. Kad sam te prvi put čuo, rekao sam da ti trebaš pobijediti, još stojim kod toga. Čuvaj to dobro u sebi!'', poručio joj je Janko.

Srca ženskog dijela publike, a posebno članica žirija Maje i Martine osvojio je natjecatelj Filip Rudan kojemu su prognozirale sjajnu karijeru tinejdžerske zvijezde.

U finalu je otpjevao pjesmu Justina Biebera 'Where are you now?', a osim svog vokala koji topi srca žirija, Filip je pokazao i zavidne plesne vještine

Vidjeli smo i nastup Ive Augustinović - natjecateljice prodornog glasa koji je fascinirao žiri. Žiri ju je prozvao divom, a nastupom u finalu s pjesmom Ave Maria i prve hrvatske opere Gubec Beg, Iva je to i opravdala.

''Jesmo li mogli zamisliti ljepši završetak Supertalenta? Mislim da nismo! Toliko vokalno moćno, moment je bio veličanstven! Toliko si napredovala vokalno!'' oduševljeno je rekla Martina Ivi koja je posljednja nastupila.

Kako biste se prisjetili najdražih kandidata i nastupa, posjetite službenu stranicu Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju