Zavirite u trenutke koje ne vidite na malim ekranima.

Audicijsko predstavljanje kandidata i utrka za prolazak dalje nastavila se i ove nedjelje na velikoj pozornici Supertalenta. Novi kandidati sa sobom su donijeli mnoga iznenađenja i neobične talente, a neki su uspjeli dovesti žiri i do suza. PGK Flik Šenkovec odmah je na početku večeri zagrijao atmosferu svojim akrobatskim pokretima pa su na ples motivirale čak Franu i Igora, a od žirija dobile veliki prolaz dalje.

Dodatno je zagrijao atmosferu i zapalio pozornicu Denis Dejanović uz predstavljanje fireshowa, a 18-godišnji Nemanja Pejčić očarao je svojim spretnim baratanjem loptom i elementima freestyle nogometa. Dodatni plesni štih na pozornicu je donio Leon Grgić koji je pokazao kako se hrabro i uspješno mogu plesati latinoamerički stilovi bez partnerice. Wendi Superstar je također predstavila plesnu točku, a plesale su njezine grudi u ritmu glazbe.

Pjevanjem su se predstavili Kristijan Crnica, Ivana Dugonjić te skupina Chicas koji su članove žirija dignuli na noge i donijeli neku posebnu energiju. Svaki od njih izmamio je žiriju i publici emocije za pamćenje. Dva nastupa koja nisu uspjela postići dovoljno za prolaz izveli su Yogmani Kafle koji je u Hrvatsku došao iz Nepala i predstavio se pjevanjem na hrvatskom te August Popijač – „majstor života“.

Ekipa Nove TV zabilježila je njihove trenutke iza pozornice. Otkrili su imaju li tremu, kako se pripremaju za nastup, zašto su se prijavili na Supertalent, a neki su otkrili nove talente i sami se intervjuirali. Pogledajte zanimljive backstage trenutke s kandidatima treće epizode u novom videu.

Nove zanimljivosti iz svijeta Supertalenta pratite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju