Otkrivamo zanimljive detalje showa koje nemate priliku vidjeti na malim ekranima.

U filmskom izdanju showa „Ples sa zvijezdama“ kandidati su imali prilike plesati na svjetski poznate filmove i mjuzikle. Kako su izgledale pripreme, ovoga puta malo duže nego inače, a koliko su uživali u transformacijama. Zašto je Asim posljednjih dana bio u potpunom kaosu s pripremama za nastup, koji kandidat mami uzdahe isklesanim pločicama i koje su čarolije svladali Domenica i Alan otkrili su u prilogu za IN magazin.

Na scenu iz Paklenog šunda plesali su Matija Lovrec i Helena Bradvica koji je čak bio pakleniji nego što su oni to očekivali. Treći su par koji je napustio plesni spektakl i sada se vraćaju u tempo svakodnevnice. Otkrili su što stoji iza Matijine pozdravne rečenice i zašto vjeruju da su otplesali i više nego što su očekivali.

"Ples sa zvijezdama" pratite nedjeljom u 20:15 na Novoj TV. Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka.

 

@plessazvijezdama.novatv Ovako se @SANDI PEGO i @Heleejna🦁 vole u LOVE tjednu! #plessazvijezdama #psz #love #baby #justinbieber #fyp ♬ nhạc nền - FANTASTIC - FANTASTIC ENTERTAINMENT

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju